tiistai 16. helmikuuta 2010

Tiistai

Aamulla odotti sitten mukava yllätys:kuukautiset, eli se siitä turvotuksen laskemisesta. Puntariki näytti samaa lukemaan ku eilen.

Syömiset:
- aamulla kuppi kahvia
- lounaaksi kasvishernekeitto, paljon salaattia ja laskaispulla
- päivälliseksi itsetekemää marjarahkaa
- iltapalaksi teetä ja suklaapatukka:P
Tiedän, ettei suklaapatukka ole mikään järkevä vaihtoehto iltapalaksi, mutta päivän kalorit ovat silti alle 1000, joten ei nyt niin haittaa. Ja kun vielä ottaa huomioon, että olen ennen voinut syödä kokonaisen suklaalevyn ensimmäisen menkkapäivän iltana:D

Liikunta: Aamupäivällä kävin ohjatulla aerobic -tunnilla. Huomenna taitaa olla reidet ja pakarat kipeät.

Päivällä kävin sit kavereiden kans opiskelijoiden laskiaistapahtumassa vähän laskemassa mäkeä ja katsomassa muiden laskemista:) Kaverini yllyttivät minua tulemaan illalla myös laskiaispippaloihin ja mieleni teki kovasti lähteä. Kirkas kevätaurinko teki kuitenkin tehtävänänsä ja aiheutti minulle hirveän pääkivun. Illan olenkin sitten viettänyt salamoivien silmien kanssa peiton alla:/ No ainakaan ei tullut lähdettyä viihteelle, jolloin siideriä olisi varmasti tullut nautittua.

Yritän nyt muutenkin saada alkoholin kulutukseni laskemaan roimasti. Talvi ja syksy ovat nimittäin olleet aikamoista juhlimista kausittain. Olen myös päättänyt, että jatkossa juon ainostaan light siideriä ja punkkua. Olut ja juomasekoitukset saavat jäädä. Käsitykseni mukaan alkoholi imeytyy ja siten myös lihottaa pahemmin, jos sen yhteydessä syö tai saa itse juoman kautta hiilihydraatteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti